Start nieuwe cursus Mindwalk: zaterdag 26 september 2020

Meer informatie op onze pagina mindwalkVrijdag 23 oktober: Yin Yoga & soundhealing (nieuwe datum)

Yin Yoga: door het samenbrengen van de klassieke Yoga en de Traditionele  Chinese Geneeskunde is Yin Yoga ontstaan. De Yinhoudingen zijn veelal passief. In stilte verblijven om je bewust te zijn van het waarneembare gevoel in je lichaam. Bewustzijn van het moment. Yin Yoga heeft zowel effect op het fysieke, psychische als de energetische processen in je lichaam.

Soundhealing: met een breed assortiment aan kristallen en Tibetaanse klankschalen, gongs, diverse klankbuizen en andere geluidseffecten wil ik je een klankmassage laten ervaren in de Yin houdingen. Klank is niet alleen hoorbaar maar ook voelbaar. De trillingen resoneren in ons lichaamsvocht ( het lichaam bestaat voor 70% uit water). Klank beweegt zich 4x sneller door water dan door lucht. De waarneembare trillingen kunnen je raken en helpen om spanning los te laten en diepe ontspanning te ervaren. 

"Een cadeautje voor jezelf"

Docent Simone van der Kolk, tijd: 20.00 - 21:30 uur, kosten € 22,50, inschrijven via Momoyoga kan hier

 Yoga Nidra (nieuwe datum volgt)

Doe jij wel eens een moment even helemaal niets? We leiden een druk leven, zijn veel in beweging en ook onze gedachten staan niet vaak stil. Met Yoga Nidra gaan we dat even loslaten en de ontspanning opzoeken. We beginnen de les met een aantal yoga houdingen en een meditatie. Daarna mag je lekker komen liggen en hoef je even helemaal niets te doen. Ik neem je mee naar een diepe staat van ontspanning. Om lichamelijk en geestelijk op te laden.
Een fijn moment om de aandacht helemaal bij jezelf te brengen en even weg te dromen.

Docent: Nadine, tijd: 20.00 - 21:30 uur, kosten: €15, inschrijven via Momoyoga kan hier