Individuele yogalessen

Wil je naast je wekelijkse les thuis nog meer yoga doen maar kun je de oefeningen niet onthouden? Of misschien hou je er niet zo van om in een groep mee te doen?

Of heb je rug, nek en/of schouderklachten en wil je daar graag zelf actief iets tegen doen? Je kunt dan bij Ilja een afspraak maken voor een intake. tijdens de intake kijken we dan samen naar de mogelijke oorzaak van je lichamelijke klachten. Je kunt dan oefeningen mee krijgen om thuis te doen, een aantal individuele lessen afspreken, of misschien doorstromen naar de groepslessen.

Je kunt kiezen voor Critical Alignment Yoga en Hatha Yoga. We stellen samen met jou een oefenprogramma op, afgestemd op jouw wensen en eventuele lichamelijke klachten of beperkingen waarmee je thuis aan de slag kunt. Je krijgt het programma op papier mee.
Hoe makkelijk is dat? Je hebt alleen nog een matje nodig, een plekje in je huis en een gezonde dosis doorzettingsvermogen om er mee aan de slag te gaan. Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor het maken van een afspraak.

De kosten voor een individuele les/intake zijn € 50,00 per uur.

Je kunt een 5 rittenkaart kopen voor €220,00

tip: Bij sommige werkgevers kun je aanspraak maken op een persoonlijk budget voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Informeer bij je werkgever of je dit hiervoor mag gebruiken.