Mind-Walk

Wat is Mind-Walk?

Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden vanuit Yoga; ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Een veilige en effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus. Dat is Mind-Walk!

Voor wie?

Als je merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je moet ontspannen. Als je ervaart dat je hoofd vaak te vol is. Of als je het gewoon heerlijk vindt om te wandelen in het bos, dan is deze cursus zeker iets voor jou. Met een groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen ga je de natuur in onder leiding van Jeanette (naast yogadocente gecertificeerd Mind-Walk trainer). Tijdens de wandeling, van 3 tot 5 kilometer, oefen en leer je verschillende ontspannings- en ademhalingstechnieken.

Mind-walk is ontmoeten en ont-moeten. Lijkt het je wat om: lekker te wandelen?, je fitter en energieker te voelen? heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur? je hoofd leeg te lopen (minder stress ervaren) waardoor je stemming verbetert en je een goed gevoel krijgt? te ont-moeten en ontmoeten?

Meld je dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan voor de cursus, strik je veters en wandel jezelf naar balans.

Wanneer?

De cursus bestaat uit tien wandelingen, is op zaterdagochtend om 9.00 uur en start 26 september 2020. Vervolgens wandel je op  3,10,17,24 en 31 oktober en 7,14 en 28 november, (reservedata 5 en 12 december). Een wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Waar?

Nationaal Park Zuid-Kennemerland, ingang Bleek en Berg, Bergweg 1, 2061 KB Bloemendaal. Verzamelen op de parkeerplaats.

Kosten

De kosten voor de gehele cursus zijn €120. Daarbij inbegrepen zijn gebruik van materialen, kleine versnaperingen- en cadeautjes.