Yoga op locatie

Als het weer het toelaat, kunnen we ervoor kiezen om de les buiten te geven in de Yogatuin van Boerderij Landzicht, op het strand of in de duinen. Je wordt hierover van tevoren geïnformeerd.

Strandyoga 2022

Start vanaf zaterdag 25 juni, elke oneven week om 9:15  uur

In de zomerperiode verplaatsen we de zaterdagochtendles in het Witte theater naar het strand. In de vakantieperiode zal er om de week (oneven weken) een Strandles zijn. We verzamelen om 9:15 uur bij restaurant Beach-inn, Matelpad 2 in IJmuiden. Let op als je met de auto komt parkeer je boven (betaald parkeren) en is het nog wel 10 minuutjes lopen. De lessen op het strand zijn voor iedereen mee te doen. Het is fijn omn je aante kleden met verschillende laagjes want je weet nooit wat het weer doet. Je neemt je eigen matje en evt dekentje mee. Nadine zorgt voor het uitzicht en een kopje thee na de les. Neem je zwemkleding mee voor een heerlijke duik in zee na afloop. Dit zijn echte self-care ochtenden.
Kosten: €11,50 (of een strip van je kaart)
docent: Nadine
Tijd en plaats: 9.15 uur IJmuiderslag
Aanmelden via Momoyoga of bel even met Nadine 06-53720154

Yoga Beach Retreat

Woensdag 10 augustus 10-12 uur

Deze ochtend duiken we even helemaal in de rust van de natuur. We beginnen de ochtend met een korte stiltewandeling naar een fijne plek om te starten met een actieve yoga flow. Daarna lopen we in stilte iets verder richting de zee waar we de tijd nemen voor een meditatie moment. We wandelen nog een stukje verder om te eindigen op een fijn plekje om te ontspannen tijdens een Yoga Nidra. Samen sluiten we af met thee & wat lekkers.
Nadine begeleid je in deze ochtend van meer verbinding&rust.
De ochtend gaat door bij minimaal 15 graden en droog weer.
kosten: €33,00
locatie: IJmuiderslag verzamelen bij restaurant la Miranda
aanmelden via Momoyoga

Wil je zelf een les organiseren voor op het werk, een groep vrienden of vriendinnen? Wij kunnen ook een les geven op locatie. Dat kan een yogales zijn op de mat maar ook stoelyoga.